CICEK WEEZENHOF NIJMEGEN

CICEK WEEZENHOF NIJMEGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 694 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cicek Weezenhof Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:20 Eten kwam na bijna 2 uur! 3x voor gebeld! Dat het op een zaterdag wat langer duurt snap ik maar 2 uur kan echt niet! Tot een jaar geleden was het hier super maar het is echt bar en bar slecht geworden! Nooit meer!!
22 sep 2022 om 6:49 Zojuist voedselvergiftig opgelopen door een kapsalon. Heel avond/ochtend zitten kotsen
22 sep 2022 om 5:17 Super lekker heerlijk gegeten
18 sep 2022 om 2:18 Ondanks gemixte reviews, ging alles oké....bezorg-tijd, kwaliteit en vooral SMAAK. Ik heb lekker gegeten
17 sep 2022 om 0:13 Heel erg slecht. De sla van de schotel was helemaal bruin de komkommers helemaal uitgedroogd. de kofte was nog helemaal rood van binnen. 12,50 voor een schotel die regelrecht de prullenbak in kon, ik bestel hier nooit meer iets vieze troep!
13 sep 2022 om 14:22 Eten was wat later maar was nog goed warm
11 sep 2022 om 3:54 Aangegeven geen champions die lust ik echt niet Zaten er wel in Ook aan gegeven dat ik graag sambal wilde bij de keuze van welke saus je erbij zou willen maar kreeg knoflook en sate saus Erg jammer De jonge die het bezorde was wel vriendelijk
9 sep 2022 om 14:47 Kapsalon voor de helft gevuld friet veelste hard
9 sep 2022 om 12:50 Snel bezorgd en was lekker
9 sep 2022 om 5:22 Ik heb de hele nacht moeten schijten van jullie kapsalon bedankt
9 sep 2022 om 3:27 Top
7 sep 2022 om 2:13 Don't eat this restauration.