CICEK WEEZENHOF NIJMEGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cicek Weezenhof Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 23:43 Bestelling annuleren
22 feb 2024 om 4:43 I do not recommend it, not only did I wait over an hour for the order, but the products I paid for were missing!! and then the driver fled. Thieves
22 feb 2024 om 0:06 Eten was heerlijk heb van genoten
19 feb 2024 om 11:08 Wij vonden het niet zo lekker, maar dat is persoonlijke smaak.
18 feb 2024 om 11:34 Bezorging was ok, maar de kapsalon was echt slecht bestel nooit meer hier
14 feb 2024 om 0:30 Ik vond dat we erg lang op de bestelling moesten wachten. Daarbij was het eten koud. Durum was slap. Ik ga hier niet meer bestellen!
11 feb 2024 om 12:22 Betaald voor bier en friet en vervolgens een belletje krijgen, dat ze geen bier hebben. Annuleer me bestelling, zodat ik me geld terug krijg....maar nee, kan je zelf thuisbezorgd proberen te contacten om je geld terug te krijgen. Top service, bah bah
11 feb 2024 om 2:57 Ik ga oprecht zijn: Eten was fantastisch maar het kwam anderhalf uur later aan om 02:xx. Het is dat de smaak en structuur erg goed is anders had ik er nooit meer besteld.
10 feb 2024 om 9:21 Snelle levering en super lekkere doner
5 feb 2024 om 23:58 Beste Pizza bestel hier altijd en altijd goed en snel!
4 feb 2024 om 20:25 Pizza was koud bij aankomst. Bier was te warm
4 feb 2024 om 12:48 Na het uitgaan hadden we echt zin in pizza. Uitstekende service bij afhalen. De pizza’s zelf waren fenomenaal goed. Niet te droog/nat, niet te taai/slap en goed goed gevuld. Heerlijke knoflooksaus. Zeker een aanrader voor de nachtwakers onder ons!