CICEK WEEZENHOF NIJMEGEN

CICEK WEEZENHOF NIJMEGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 480 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cicek Weezenhof Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 21:50 Bezorging is erg lang, maar het eten is er goed. Inschatting was 45min, 1 uur en 15min is het ongeveer geworden. We hadden de kapsalons. Een echte aanrader. En durum doner, deze was een beetje slap geworden helaas maar was erg lekker kwa smaak
22 mei 2022 om 10:26 Knoflooksaus vergeten
22 mei 2022 om 1:26 Schandalige cafetaria, Meer als 1 uur gewacht dus zelf gebeld krijg ik te horen dat we eten al is bezorgd terwijl dat helemaal niet kan omdat de deur gewoon open was. Dus het eten is nooit aangekomen en tegen de klant van wel zeggen Nooit meer!!
21 mei 2022 om 20:33 De bestelling klopte niet, het eten dreef in de saus, (kapsalon) we hadden een bakje knoflook exstra besteld maar die zat er ook niet bij, en het andere bakje knoflooksaus was net water. We hadden 2 blikjes cola en kregen er maar 1. En dat voor 35 eu
20 mei 2022 om 13:55 I ordered food today. I ordered pizzas with extra salami and ham. there were two pieces of salami on the pizza. there was no ham. the pizza was burnt. the delivery was supposed to take an hour, and I got it after 2 hours.
19 mei 2022 om 21:36 Patat was koud half uur te laat pizza was gedeeltelijk aan de doos vastgeplakt leek wel of de bezorger erop had gezeten?!ben blij heb geen fooi gegeven maar was toch weer een bestelling van meer dan 40euro ze zouden zich mogen schamen
16 mei 2022 om 23:30 Mijn eten is nooit aangekomen. Ik heb ze twee keer proberen te bellen niet eens een voicemail. Ik waardeer cicek voor het open zijn zo laat nog maar dat maakt niet uit als je geld betaald zonder er iets voor terug te krijgen. Ik voel me gescammed
15 mei 2022 om 19:33 Eten was heerlijk!
13 mei 2022 om 23:34 Het eten was heerlijk en lekker snel.
11 mei 2022 om 17:53 De lekkerste pizza van Nijmegen
11 mei 2022 om 5:46 Duurde belachelijk lang om kwart voor 8 besteld 9 uur pas het eten. En dat voor een dinsdag. Friet koud en taai hachee zaten harde stukken in. Kroket was bleek en leek een meelbal. Waren vaste klanten maar werd met de bestelling slechter.
10 mei 2022 om 14:26 Warm en lekker eten.. binnen 30min bezorgd